Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Akustik Gitar
Merhaba arkadaşlar, ben ilk akustik gitarımı almak istiyorum ama henüz karar veremedim. Yaklaşık bir üç-dört senedir klasikte takılı kaldım. fiyat aralığı 650'ye kadar önerebileceğiniz akustik gitarlar var mıdır?
ben birkaç tane buldum,ne düşünüyorsunuz?
Fender® CD-60CE
Fender CD-140S
Yamaha FG700S
Ibanez AW15
Fender CD140S Natural

15.05.2012 18:12:11, 1280 okunma, 10 cevap, Vampire Cat yazdı
10.
Dayanamadım bi daha yorum yapacam. Mydukkan sitesine veya daha farklı gitar sitelerine girer ve yorumlara bakarsan LAG markasına müthiş bi yönelme var. Neden? Adamlar yapıyo abi. Kalite yavaş yavaş ön plana çıkıyo. Gitar markaları arasındaki karamsarlığını at bence. Sen şu an hangi Lag'ı alsam diye konular aç. ;)


metee | 17 Mayıs 2012 Perşembe 19:54
9.
Lag serisini tek geçerim. Lag al tam al. Yani al sat yapma. Almışken bi defa al.


metee | 17 Mayıs 2012 Perşembe 19:47
8.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-ank-sifir-fransiz-lag-akustik-gitar-orjinal-softcase-65047025/detay/ Buradan satılık ilanı var inceleyebilirsin gitarı.


semiczku | 17 Mayıs 2012 Perşembe 15:37
7.
Selamlar, elimde sıfıra yakın, 6 aylık LAG akustik gitar var. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13574&gid=2033 Senin gibi bende klasikten gectim, uzun zaman araştırdım ve bunu aldım. Bendeki renk türkiyede yok yurtdısından almıstım. Muthiş bir siyah renkte ve orjinal softcase ile. Düşünürsen fiyat konuşabiliriz. Bütçenin altında super bir akustik almış olursun.


semiczku | 17 Mayıs 2012 Perşembe 15:28
6.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7263&gid=2032
Bu gitarı deneme fırsatı bulursan kesin dene :)


KıRıK_KaLeM_56 | 16 Mayıs 2012 Çarşamba 21:47
5.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8439&gid=2154
şuna bir bak derim


hoobastankk | 16 Mayıs 2012 Çarşamba 21:07
4.
3 senedir gitar çalıyorum sadece 2 ay klasik gitar çaldım sonra hep akustik ile devam ettim bare basarken falan aşırı zorlanmalar oldu tabi ama yığılmadım devam ettim.İlk akustik aldığımda piyasadaki dandiklerden aldım sonra ibanez aldım v72ece ama o kadar berbattıki fazla sürmedi onuda sattım epiphone ej200 artist aldım.Şuanda gitarımdan fazlasıyla memnunum bir sap ayarı yaptırcam.fender dg18 alcaktım epiphone ej200 satıp grup kurma fikri vardı ama satamadım işte hala sahibinden.com'da ilanda.Eğer satarsam bir tane takemine eg531c kore yapımı buldum onu alıcam.Eğer ben satana kadarda satılırsada,büyük bir ihtimal Lag gitarlarının bir tane serisini alırım denedim ve çok güzellerdi.Fiyat olarak ve performans olarak hakkını veriyor yani dediğim gibi Lag gitarlarına bir bak kesinlikle hakkını veriyor gitarlar.Takaminelere bakmayı unutma ama.



KıRıK_KaLeM_56 | 16 Mayıs 2012 Çarşamba 19:49
3.
geçen yıl fender CD100 modelini aldım tonlamaları çok güzel.tavsiye ederim ama akustik gitarda alt teller de çelik olduğundan başlangıçta parmaklarla bir zorluk yaşayabilirsin


freeqaz | 16 Mayıs 2012 Çarşamba 19:19
2.
Öncelikle kardeşim ben bu akustik gitarlarla ilgili 1 sene boyunca araştırma yaptım kullancıların yorumlarını aldım ve sana 650 tlye önerebileceğim gitar markaları şöyle sıralıyım
Takamine al derim ama takaminenin 650 tlye çin üretimini alırsın o yüzden Lag gitarlarına bak derim bir dene varya hayran kalırsın ve kesin alırsın.Olmadı takamine serilerine bak oda olmadı epiphone.
İbanez bi işe yaramaz sakın öyle bir tercih yapma dediğim gibi git bir müzik mağazasına
Lag'ların 650 tlye kadar olan serilerini bi dene sonra eline takeminenin o fiyat aralığındaki gitarlarını al
epiphone al bide fenderlere acayip derecede kafayı takmışsın gibi :) onlarında serilerine bak en sonunda lagı tercih ediceğini tahmin ediyorum


KıRıK_KaLeM_56 | 16 Mayıs 2012 Çarşamba 02:17
1.
650 liran varsa ben ibanez aeg10e derim


ahmethakan | 15 Mayıs 2012 Salı 18:45

Anket
halwack soruyor:
Ölümüne En Çok Üzüldüğünüz Gitarist Kimdir ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2025
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,23 saniye.